truthworkshopblog.org

RSS | Comments RSS

Sälja sin bil

Comments (0) No Comments»
January 4, 2015 at 8:17 pm

Jag har en vän som nyligen sålde sin bil och han är riktigt nöjd med sitt beslut då han kommer att spara en hel del pengar plus att han kan lösa upp lånen han har på bilen. Det finns ju andra saker man kan lägga sina pengar på. Det finns ju flera olika anledningar till att man väljer att sälja sin bil, men nu är det så att han knappt använder bilen längre. Och då är det dumt att den bara står och kostar pengar när den knappt blir använd. Vi får se om han kommer sakna den men de tror jag inte då han iallafall nu knappt använder den.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>